Φτιάξτε τον εαυτό σας κρύο καπνιστό καπνό από βαρέλι: διαγράμματα + σχέδια

Περιεχόμενο

Το καπνιστό κρύο καπνιστό από το βαρέλι σας επιτρέπει να μαγειρεύετε ημιτελή προϊόντα σε χαμηλές θερμοκρασίες στο σπίτι. Ο καθένας μπορεί να το καταφέρει, το κύριο πράγμα είναι να εξετάσουμε λεπτομερέστερα όλες τις μεθόδους κατασκευής και να ακολουθήσουμε έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο ενεργειών.

Οφέλη από ένα καπνιστό βαρέλι με κρύο καπνιστό

Μεταξύ των θετικών πτυχών ενός σπιτικού καπνού για προϊόντα ψυχρού καπνίσματος, αξίζει να σημειωθούν οι ακόλουθοι παράγοντες:

 • ευκολία κατασκευής
 • η ικανότητα συναρμολόγησης με τα χέρια σας.
 • εξοικονόμηση κόστους
 • ποικιλία επιλογών εκτέλεσης ·
 • υψηλός βαθμός απόδοσης της μονάδας ·
 • την ικανότητα εργασίας με πλήρη χωρητικότητα ·
 • ο σχεδιασμός είναι κατάλληλος για το κάπνισμα κρέατος και ψαριού.
 • δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετη επεξεργασία προϊόντων.

Η αρχή του ψυχρού καπνίσματος σε βαρέλι

Σε αντίθεση με το καυτό κάπνισμα, το κρύο κάπνισμα εμφανίζεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όσον αφορά τη διάρκεια, η διαδικασία μπορεί να είναι 2 εβδομάδες, όλα θα εξαρτηθούν από το μέγεθος των ημιτελών προϊόντων, τη μέθοδο τουρσί, τα προκαταρκτικά μέτρα, τον τύπο των προϊόντων. Έτσι, για παράδειγμα, η επεξεργασία καπνού λαχανικών και φρούτων πραγματοποιείται για αρκετές ώρες, ενώ το μαγείρεμα κρέατος και ψαριού θα διαρκέσει από μερικές ημέρες έως 2-3 εβδομάδες.

Η διάρκεια του μαγειρέματος εξαρτάται άμεσα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται.

Στη διαδικασία ψυχρού καπνίσματος, είναι σημαντικό να ελέγχετε την ποσότητα καυσίμου. Δεν πρέπει να επιτρέπεται ότι υπήρχαν διακοπές στο μαγείρεμα, διαλείμματα, είναι επίσης απαραίτητο να παρακολουθείτε τους δείκτες θερμοκρασίας καπνού. Εάν γίνουν τέτοια λάθη, τότε τα προϊόντα μετά το κάπνισμα δεν θα έχουν μόνο δυσάρεστη γεύση, αλλά και δεν θα αποκτήσουν ένα ευχάριστο άρωμα.

Ένα σπιτικό καπνιστό κρύο καπνού από βαρέλι είναι η κατασκευή ενός θαλάμου καπνίσματος και μιας εστία. Μια καμινάδα χρησιμοποιείται για τη σύνδεσή τους.

Ποικιλίες ψυχρού καπνιστού καπνιστού από βαρέλι

Υπάρχουν διάφοροι κύριοι τύποι καπνιστών ψυχρού καπνού Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του αρχή λειτουργίας και τεχνολογίας κατασκευής.

Ηλεκτρικός

Η ζήτηση για αυτόν τον τύπο καπνού οφείλεται στην ταχύτητα προετοιμασίας των ημιτελών προϊόντων. Αυτό συμβαίνει λόγω της θεραπείας με καπνό και παράλληλα με ηλεκτρικά κύματα. Για να φτιάξετε ένα κρύο καπνό από βαρέλι με τα χέρια σας, θα χρειαστείτε μια σειρά από τα πιο απλά υλικά και εργαλεία.

Η διάρκεια της διαδικασίας καπνίσματος αντισταθμίζεται από την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος

Με ξεχωριστό τζάκι

Αυτός ο τύπος μονάδας για το κρύο κάπνισμα πρώτων υλών παρέχει την παρουσία ελεύθερου χώρου σε μεγάλα μεγέθη. Για να εξοπλίσετε το τζάκι, απαιτείται κάποια απόσταση από το ντουλάπι καπνίσματος. Η συσκευή θα συνδεθεί στο σημείο όπου δημιουργείται ο καπνός.Αυτό γίνεται με τη χρήση καμινάδας - σωλήνα / σωλήνα μεγάλης διαμέτρου.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την καμινάδα πάνω και κάτω από το έδαφος.

Με γεννήτρια καπνού

Σε αντίθεση με τη σχεδίαση με ξεχωριστό τζάκι, η έκδοση με γεννήτρια καπνού δεν απαιτεί πολύ χώρο. Η συσκευή παραγωγής και παροχής καπνού τοποθετείται ακριβώς κάτω από το ντουλάπι καπνίσματος. Χάρη σε αυτό, ο καπνός εισέρχεται ομοιόμορφα στο εσωτερικό του καπνού, η επεξεργασία των προϊόντων είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

Το πλεονέκτημα ενός καπνού με γεννήτρια καπνού είναι η ικανότητα εργασίας με ελάχιστο έλεγχο, χρησιμοποιώντας τσιπ, πριονίδι για την εμφάνιση καπνού

Προετοιμασία του δοχείου

Για την κατασκευή ενός ψυχρού καπνού, πρέπει να επιλέξετε ένα βαρέλι με όγκο 200 λίτρα. Ένα τέτοιο δοχείο είναι βολικό στη χρήση, έχει επαρκή χωρητικότητα προϊόντων, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στον ιστότοπο. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει να πραγματοποιήσετε μια σειρά από προπαρασκευαστικά μέτρα:

 • καθαρίστε από υπολείμματα χρωμάτων.
 • κάψτε από μέσα
 • να γεμίσει με νερό.
 • αφήστε για αρκετές ημέρες.
 • στεγνώστε καλά.

Εάν αγνοήσετε αυτούς τους χειρισμούς, τότε τα προϊόντα μετά το κάπνισμα θα έχουν πικρή γεύση και δυσάρεστη μυρωδιά.

Κλασικό καπνιστό κρύο καπνού από βαρέλι 200 ​​λίτρων

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε ένα τυπικό καπνό με κρύο καπνό με τα χέρια σας από βαρέλι. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργεί και ποια βήματα για τη συναρμολόγηση πρέπει να γίνουν.

Αρχή λειτουργίας, διαγράμματα και σχέδια

Η μονάδα με ξεχωριστή εστία είναι εύκολη στην κατασκευή και εύχρηστη. Για επεξεργασία υψηλής ποιότητας ημιτελών προϊόντων, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τα καυσόξυλα, πρέπει να καίγονται χωρίς διακοπή καθ 'όλη τη διάρκεια του καπνίσματος.

Για να επιταχύνετε τη συναρμολόγηση του καπνού, συνιστάται να αποφασίσετε για ένα διάγραμμα, σχέδιο

Υπάρχουν πολλές επιλογές, η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι στις διαστάσεις της δομής.

Συχνά το τζάκι για καπνό κατασκευάζεται υπόγεια.

Εργαλεία και υλικά

Για να φτιάξετε ένα καπνό από βαρέλι κρύου καπνίσματος 200 λίτρων, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

 • μεταλλικά δοχεία με όγκο 200 λίτρα.
 • πλάκα / κυματοειδές φύλλο.
 • πυρίμαχα τούβλα ·
 • σωλήνες μικρής διαμέτρου
 • γκριλ για προϊόντα καπνίσματος.
 • μικρά μεταλλικά φύλλα
 • hacksaw για εργασία με μέταλλο?
 • φτυάρι;
 • μηχανή συγκόλλησης;
 • ηλεκτρικό τρυπάνι.

Σήμανση και κοπή του δοχείου

Προκειμένου η δομή να φαίνεται τακτοποιημένη και να λειτουργεί με πλήρη χωρητικότητα, είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί στη σήμανση του βαρελιού, ορίζοντας:

 • μέρη όπου κόβονται το κάτω μέρος και η κορυφή ·
 • άνοιγμα για την τακτοποίηση μιας καμινάδας.

Η σήμανση στην κατασκευή καπνού σας επιτρέπει να εξαλείψετε την ανισότητα της κοπής, να κάνετε το κομμάτι εργασίας ομοιόμορφο και τακτοποιημένο

Είναι απαραίτητο να κόψετε το δοχείο αυστηρά σύμφωνα με τη σήμανση, διαφορετικά η στεγανότητα του καπνού "υποφέρει" - ο καπνός θα βγει.

Κατασκευή λαβών και καπακιών

Εάν το βαρέλι που χρησιμοποιείται δεν διαθέτει καπάκι, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αρκεί να συγκολλήσετε μια λεπτή μεταλλική λωρίδα στο κομμένο τμήμα του δοχείου κατά μήκος των άκρων για καλύτερη στεγανοποίηση του καπνού. Εναλλακτικά, ένα φύλλο μετάλλου είναι κατάλληλο για αυτούς τους σκοπούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή μπορείτε να φτιάξετε ένα καπάκι της αντίστοιχης διαμέτρου για το βαρέλι από αυτό, συγκολλώντας μια ταινία κατά μήκος των άκρων.

Το καπάκι και η λαβή του καπνιστή καθιστούν τη διαδικασία του καπνίσματος φαγητό βολική και ασφαλής

Για την ευκολία και την ασφάλεια της χρήσης του καπνού, είναι απαραίτητο να παρέχετε μια λαβή στο καπάκι. Μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ξύλο ή μέταλλο. Τοποθετήστε το μέσω 2 μέσω οπών.

Στάση

Η παρουσία μιας βάσης για τη μονάδα καθιστά δυνατή την αύξηση της σταθερότητάς της, ώστε να αποκλείεται η ανατροπή κατά τη λειτουργία. Για την κατασκευή μιας αξιόπιστης βάσης, απαιτούνται σωλήνες μικρής διαμέτρου, συνδεδεμένοι μαζί με μια μηχανή συγκόλλησης. Επιπλέον, θα είναι ευκολότερο να τρέχετε μια καμινάδα σε ένα καπνό που υψώνεται πάνω από το έδαφος.

Βαρέλι - μια απλή και αποτελεσματική λύση για τη σταθερότητα του καπνού

Πώς να φτιάξετε μια εστία και μια καμινάδα

Η διαδικασία της τακτοποίησης του firebox προβλέπει την παρουσία μιας μικρής τάφρου, όπου το ίδιο το firebox θα βρίσκεται στο ένα άκρο, και ένα καπνό με ημιτελή προϊόντα στο άλλο.

Συμβουλή! Δεν πρέπει να το παρακάνετε με το μέγεθος της τάφρου, τα 30 εκ. Είναι αρκετά. Εάν η εστία είναι φτιαγμένη σε λάκκο, τότε το βάθος της πρέπει να είναι μισό μέτρο.

Όταν σκάβεται τάφρο ή λάκκο, καλύπτονται με φύλλα από σχιστόλιθο / κυματοειδές χαρτόνι. Αλλά για την ευκολία να ρίχνουμε καυσόξυλα για το τζάκι, ένα καπάκι είναι φτιαγμένο στο λάκκο, αλλά δεν πρέπει να το κλείνει καλά. Για να μην σβήσει η φωτιά, χρειάζεστε πρόσβαση στον αέρα.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα καπνό για πολλά χρόνια, τότε η τάφρος θα πρέπει να τοποθετηθεί με πυρίμαχα τούβλα.

Για την καμινάδα, είναι απαραίτητο να σκάψετε μια τάφρο · η θερμοκρασία του καπνού στην έξοδο θα εξαρτηθεί από το μήκος της. Πλάκα / κυματοειδές χαρτόνι, σανίδες τοποθετούνται στην κορυφή. Η καμινάδα μεταφέρεται στο βαρέλι, όπου το φαγητό θα καπνίζεται.

Συναρμολόγηση της δομής

Για προϊόντα καπνίσματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια έτοιμη σχάρα ή να φτιάξετε με τα χέρια σας από καλώδιο. Εάν χρησιμοποιείται ένα φύλλο μετάλλου, τότε πρέπει να αποκοπεί ένας κύκλος με την ίδια διάμετρο με αυτόν του δοχείου (από το εσωτερικό). Πρέπει να τρυπήσετε πολλές οπές για να κυκλοφορήσετε τον καπνό στο τεμάχιο εργασίας.

Ένα ξύλινο καπνό από βαρέλι για προϊόντα ψυχρού καπνίσματος με ξεχωριστό τζάκι μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από ξύλινο δοχείο

Για να συλλέξετε λίπος στο κάτω μέρος του καπνού, παρέχονται βάσεις για την παλέτα. Δεν πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στο βαρέλι, διαφορετικά ο καπνός δεν θα μπορεί να διεισδύσει ελεύθερα στο πάνω μέρος της δεξαμενής. Έχοντας κάνει τέσσερις οπές το ένα απέναντι από το άλλο, οι ράβδοι στερεώνονται για να συγκρατούν την παλέτα.

Πώς να φτιάξετε ένα κρύο καπνιστό καπνό από βαρέλι

Η ηλεκτρική έκδοση του καπνού κερδίζει όσον αφορά τα προϊόντα μαγειρικής. Η διαδικασία είναι 2-3 φορές πιο γρήγορη από ό, τι σε μια τυπική σχεδίαση.

Αρχή λειτουργίας

Η επεξεργασία των ημιτελών προϊόντων στο καπνό πραγματοποιείται ως αποτέλεσμα της έκθεσης όχι μόνο στον καπνό, αλλά και στα ηλεκτρικά κύματα. Λόγω αυτού, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για να είναι επιτυχής η διαδικασία καπνίσματος, είναι απαραίτητο να γίνει η σωστή σύνδεση του θερμαντικού στοιχείου, το οποίο εγκαταστάθηκε σε μεταλλικό δοχείο.

Εργαλεία και υλικά

Ένα θερμαντικό στοιχείο από ηλεκτρική κουζίνα είναι κατάλληλο ως πηγή θέρμανσης για ένα σπίτι καπνού. Το κύριο πράγμα είναι ότι κατά την αποσυναρμολόγηση του πλακιδίου, το θερμαντικό στοιχείο είναι μαζί με άθικτα καλώδια. Αρκεί για κάπνισμα 10 κιλών ημιτελών προϊόντων.

Απαιτούνται τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Βούλγαρος;
 • ηλεκτρικό τρυπάνι;
 • πριτσίνια / βίδες με παξιμάδια.

Συναρμολόγηση της δομής

Η διαδικασία κατασκευής ενός ηλεκτρικού καπνού από βαρέλι προβλέπει τον ακόλουθο αλγόριθμο ενεργειών:

 1. Προετοιμασία του δοχείου. Πρέπει να καθαριστεί με μεταλλική βούρτσα και να πλυθεί και να στεγνώσει.
 2. Σήμανση για πόρτες και τη διάταξή τους. Μερικά θα είναι για την τοποθέτηση ημιτελών προϊόντων στο καπνό, και το δεύτερο - για τον καθαρισμό του άνθρακα και του πριονιδιού. Είναι βολικό να κόβετε ανοίγματα με μύλο, πρώτα να κόβετε τη μία πλευρά και να το στερεώνετε με μεντεσέδες και στη συνέχεια να το καθαρίζετε περαιτέρω.
 3. Μια καμινάδα με αποσβεστήρα είναι τοποθετημένη στην τρύπα που τρυπιέται στην κορυφή του βαρελιού. Αυτά μπορούν να αγοραστούν από ένα εξειδικευμένο κατάστημα.
 4. Εγκατάσταση σφραγίδων. Διορθώνοντας τις λεπτές μεταλλικές πλάκες, εξαλείφεται ένα κενό μεταξύ του σώματος του καπνού και της πόρτας. Πριτσίνια / βίδες με παξιμάδια χρησιμοποιούνται για στερέωση. Οι μαγνήτες χρησιμοποιούνται για την αποφυγή τυχαίου ανοίγματος της πόρτας
 5. Εγκατάσταση αγκυλών κάτω από τη μάσκα. Διάφορες προεξοχές μπορούν να παρέχονται για διαφορετικές αποστάσεις.
 6. Συναρμολόγηση για θερμοστοιχείο. Πρώτα πρέπει να κάνετε μια τρύπα στο πάνω μέρος του βαρελιού και, στη συνέχεια, να στερεώσετε τη συσκευή. Ένα μηχανικό θερμόμετρο μπορεί να εγκατασταθεί κοντά.
 7. Στερέωση της λαβής στην πόρτα.
 8. Εγκατάσταση θερμαντικών στοιχείων στο κάτω μέρος της δεξαμενής.

Πώς να φτιάξετε ένα κρύο καπνιστό καπνό από ένα βαρέλι με μια γεννήτρια καπνού

Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου καπνού είναι η ελεγχόμενη παραγωγή και παροχή καπνού στον θάλαμο καπνίσματος. Η γεννήτρια καπνού μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτοιμη από το κατάστημα ή να συναρμολογηθεί με το χέρι.

Αρχή εργασίας και σχέδια

Για να τοποθετήσετε ένα καπνό εξοπλισμένο με γεννήτρια καπνού δεν απαιτείται πολύς ελεύθερος χώρος. Η συσκευή παραγωγής καπνού είναι εγκατεστημένη δίπλα στο βαρέλι.

Προκειμένου η διαδικασία συναρμολόγησης ενός σπιτιού καπνού να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά, πρέπει να προετοιμάσετε ένα σχέδιο

Εργαλεία και υλικά

Για εργασίες σχετικά με την κατασκευή καπνού με γεννήτρια καπνού, πρέπει να προετοιμάσετε:

 • ένα βαρέλι με όγκο 200 λίτρα ·
 • ένα σωλήνα με διάμετρο 6 cm και μήκος μισό μέτρο,
 • ζεύξη για σπείρωμα 40-60 mm.
 • τραπεζίτης;
 • τρυπάνι;
 • συνδετήρες

Συνέλευση

Βήμα προς βήμα οδηγίες:

 1. Εκτελέστε προπαρασκευαστικά μέτρα καθαρίζοντας το βαρέλι από υπολείμματα χρωμάτων.
 2. Φτιάξτε ένα ποτήρι έξω από το σωλήνα στενώντας μία από τις πλευρές και παρέχοντας ένα νήμα για τη σύνδεση. Το άλλο άκρο του σωλήνα πρέπει να είναι σφραγισμένο. Dock 2 στοιχεία σε μία δομή.
 3. Στο κάτω μέρος της κάννης, συγκολλήστε το χιτώνιο στο οποίο θα εγκατασταθεί η γεννήτρια καπνού.
 4. Τρυπήστε πολλές τρύπες για τις ράβδους στην κορυφή του μελλοντικού καπνού.
 5. Συνδέστε ένα ποτήρι γεμάτο πριονίδι για κάπνισμα στο μανίκι.
 6. Τοποθετήστε τη σχάρα ή κρεμάστε τα άγκιστρα.
 7. Κλείστε το βαρέλι με υγρή λινάτσα, μουσαμά.

Τι μπορεί να καπνιστεί σε ένα βαρέλι με κρύο κάπνισμα

Σε ένα καπνό από 200 λίτρα βαρέλι κρύου και ζεστού καπνίσματος, μπορείτε να μαγειρέψετε απολύτως οποιοδήποτε φαγητό: κρέας, ψάρι, τυρί, λουκάνικα, μπέικον. Τόσο τα φρούτα όσο και τα λαχανικά μπορούν να καπνιστούν. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να μην παραβιάσετε την τεχνολογία επεξεργασίας ημιτελών προϊόντων με καπνό, να τηρήσετε την επιλεγμένη συνταγή.

Πριν καπνίσετε ψάρια, πρέπει να το αλάτισσετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, το πιο τυπικό είναι η επεξεργασία πρώτων υλών με χοντρό αλάτι. Αρκεί απλώς να πασπαλίζουμε καλά κομμάτια ψαριού και να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 4 ημέρες. Για να αλατιστεί το κατεψυγμένο ημιτελές προϊόν, είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο χρόνος κατά άλλες 1-2 ημέρες.

Μετά από αυτό, τα ψάρια πρέπει να εμποτιστούν σε δοχείο με νερό για 10 ώρες. Είναι σημαντικό σε αυτό το στάδιο να αφαιρέσετε εντελώς την περίσσεια αλατιού. Όταν το προϊόν είναι εμποτισμένο, σκουπίζεται με μια χαρτοπετσέτα και κρέμεται σε δροσερό μέρος για ξήρανση. Εάν το κάπνισμα πραγματοποιείται κατά τη θερινή περίοδο, συνιστάται να προσέχετε την προστασία από τις μύγες και άλλους ανεπιθύμητους "επισκέπτες" προκειμένου να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Αποξηραμένα κομμάτια ψαριού αποστέλλονται σε βαρέλι για κάπνισμα.

Η θερμοκρασία στο δωμάτιο όπου παρασκευάζονται τα ημιτελή προϊόντα πρέπει να είναι σε +6 ° C. Σε θερμότερες συνθήκες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιδεινωθούν και στον κρύο αέρα, η διαδικασία αλάτισσης των πρώτων υλών δεν θα λειτουργήσει σωστά.

Επαγγελματικές συμβουλές

Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν καπνιστά κρέατα στο σπίτι, εάν ακολουθήσετε τις ακόλουθες συστάσεις:

 1. Ελέγξτε τη διαδικασία αποσύνθεσης. Προκειμένου τα προϊόντα να υποστούν ομοιόμορφη επεξεργασία με καπνό, το πριονίδι δεν πρέπει να καίει, αλλά μόνο να σιγοκαίει.
 2. Αποφύγετε τη διαλείπουσα καύση. Αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι αδιάλειπτη, τα τσιπ πρέπει να χύνονται τακτικά στο τζάκι, στη γεννήτρια καπνού. Διαφορετικά, τέτοιες δυσλειτουργίες θα επηρεάσουν σημαντικά τα χαρακτηριστικά γεύσης των τελικών προϊόντων.
 3. Το φίλτρο πρέπει να υγραίνεται περιοδικά εάν παρέχεται στη μονάδα.
 4. Για μακροχρόνια κατακράτηση καπνού στο θάλαμο καπνίσματος, πρέπει να καλύπτεται με ένα υγρό λινάτσα στην κορυφή.
 5. Συνιστάται να πλένετε το βαρέλι μετά από κάθε χρήση. Διαφορετικά, η συσσωρευμένη αιθάλη κατά την επόμενη τοποθέτηση των προϊόντων θα τα κάνει πικρά και άγευστα.
 6. Για να αποφευχθεί η παρεμπόδιση της ροής καπνού μέσα στο βαρέλι, πρέπει να αφαιρούνται περιοδικά.
 7. Τοποθετήστε μια καφετιέρα από το βαρέλι με κρύο κάπνισμα κάτω από ένα κουβούκλιο. Είναι βολικό και πρακτικό. Μπορείτε να καπνίζετε κρέας ή ψάρι σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 8. Η γεύση και το άρωμα των τελικών καπνιστών κρεάτων επηρεάζονται έντονα από τον τύπο καυσίμου. Προτίμηση πρέπει να δοθεί στο ξύλο φρούτων, τα κωνοφόρα δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη καθόλου λόγω της αφθονίας της ρητίνης που εκπέμπεται. Το πριονίδι από κεράσι, μήλο, βελανιδιά, κουκιά έχει αποδειχθεί το καλύτερο.Το Juniper θα προσθέσει μια απόλαυση στα προϊόντα, ένα κλαδί είναι αρκετό για ένα πέρασμα. Εάν χρησιμοποιείτε τσιπς από κωνοφόρα ξύλα, τότε τα προϊόντα θα ξεχωρίζουν με πικρία, ελκυστική εμφάνιση, μυρωδιά. Τα κλαδιά σημύδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά μόνο μετά την αφαίρεση του φλοιού.
 9. Είναι απαραίτητο να ρίξετε καύσιμο στο τζάκι σε ίσα τμήματα, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επίτευξη συνεχούς καύσης και ομοιόμορφης ροής καπνού στον θάλαμο καπνίσματος.

συμπέρασμα

Το καπνιστό κρύο καπνιστό από βαρέλι είναι εύκολο να κατασκευαστεί. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο μεταλλικό δοχείο, να αποφασίσετε μια επιλογή σχεδιασμού και να ακολουθήσετε σαφώς τις αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή του. Μπορείτε να καπνίζετε εντελώς διαφορετικά προϊόντα, από κρέας έως φρούτα. Για να απλοποιήσετε τη διαδικασία συναρμολόγησης, πρέπει να αποφασίσετε εκ των προτέρων σχετικά με το σχέδιο ενός ψυχρού καπνού από βαρέλι, επιλέξτε τα απαραίτητα υλικά.

Δώστε σχόλια

Κήπος

Λουλούδια

Κατασκευή